Locatie

Gelegen in het prachtige Overijsselse Dalfsen, vlakbij Zwolle vind je onze praktijk voor coaching, therapie en training. Aan de rand van het bos met weids uitzicht over de weilanden is dit een heerlijke plek met ruimte om tot rust te komen en met rust om tot ruimte te komen. Onze therapieruimte is warm, ruim en knus met uitzicht op de natuur.

Op het erf is een bos waarin de 4 paarden leven. Ze kunnen altijd buiten zijn en hebben een inloopstal tot hun beschikking. De coaching met de paarden vindt in dit bos plaats. Voor de wandelcoaching zijn er vanaf de locatie prachtige bosrijke wandelroutes. In het boshuisje vindt vaak de start en de terugkoppeling plaats onder het genot van een kopje thee.

De stal van de paarden en de therapieruimte zijn rolstoeltoegankelijk. Er is ruim gelegenheid om te parkeren. Mocht je met het openbaar vervoer reizen, kunnen wij je ophalen van het station in Dalfsen.

Op ons erf is ook het Gastenverblijf Het Muzehuis. Je kan ervoor kiezen om een sessie te combineren met een verblijf. Het huisje biedt ruimte van 1 tot 4 personen. Kijk voor meer informatie op www.hetmuzehuis.nl

Adresgegevens

Marieke Jongbloed

Dedemsweg 10

7722PZ Dalfsen

0620659178

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close